Pigott Pavilion

01

03

Location: Seattle WA

Area: 2,700 sf

Completion: 2010

Project Details

CLARK | BARNES provided interior design services for the renovation of the James C. Pigott Pavilion for Leadership on the Seattle University campus. Space within an existing facility was renovated to create a public gallery space as well as private small group meeting areas for students and mentors. The Pavilion received an updated program and look focused on past, present and future leadership at Seattle University. The addition of operable door systems and the use of natural materials engaged the space with the outdoors and campus life, while natural light and rich color highlighted the inspirational black-and-white poster art and provided a sense of sophistication.

Working in conjunction with the architect, project manager, Seattle University facilities staff and student user groups, CLARK | BARNES developed the interior finish palette for the project including furniture selections.

Recent Press