The Harbor Steps

01

06

Location: Seattle WA

Area: 1,200 SF

Cost: N/A

Completion: 2017

Project Details

CLARK | BARNES redesigned The Harbor Step’s Library as a new ‘Network’ room. Designed as a co-working space, it offers flexible areas to provide creativity, focus, and connection. The space provides for a variety of seating types from a private conference room and lounge seating to open conference, touch down bar top and banquet style. Thus providing for collaborative work styles and individual needs. The space also features a kitchenette refreshed with feature graphic tile and cubbies for all day daily user storage. The custom two-story mural creates a visual connection to the existing courtyard which also provides natural light while working and direct access to fresh air

CLARK | BARNES was also responsible for remodeling the residential entry on Western Ave which included artistic and acoustic solutions, new furniture was grouped around art installations and featured lighting throughout.

Recent Press